Chatregels

* De gevoerde taal in de chatbox is Nederlands.
* Het geven van persoonlijke informatie (telefoonnummer, bankrekeningnummer, huisadres, etc.) aan anderen is niet toegestaan. Je mag wel in privechat een emailadres doorgeven maar ben hier voorzichtig mee. Doe dit niet met personen die je pas korte tijd kent.
* Gebruik geen provocerende of seksueel getinte chatnaam.Bij gebruik van een niet passende naam wordt je account verwijderd.Gelieve geen achternamen in je chatnaam gebruiken.
* Scheld niet en gebruik geen taal die een ander kan kwetsen of bedoeld is om te kwetsen.
* De chatbox is niet bedoeld voor seksueel getinte gesprekken.Dit is dan ook ten strengste verboden !!! .Het plaatsen aanstootgevende beelden of filmpjes eveneens niet.
* Roddelen over andere chatters vinden we geen goed idee dus laat het achterwege.
* Houd rekening met het onderwerp in elke kamer.
* Wij zijn geen datingsite daar zijn genoeg andere chats voor.
* Proxy staan we niet toe op onze chat.(eigen ip verbergen)
* Belangrijke gesprekken met prive info dient men niet op de scroll te voeren zo houden houden we de chat veilig.
* Respecteer elkaar.
* Prive niet ongevraagd binnengaan,wil je prive gesprek met iemand vraag het dan even aan de persoon met wie je prive wilt chatten.
* Maximaal 1 account per persoon.
* Volg de aanwijzingen van de mods op en blijf rustig.
* Het gebruik van de chat voor illegale handelingen (o.a. reclame maken)is per definitie niet toegestaan.
* Het kopieren van gesprekken is niet toegestaan in welke vorm dan ook.
* De chat kan niet aansprakelijk worden gesteld in welke vorm dan ook.
* Bij ernstig misbruik van de chat zullen wij aangifte doen bij de daarvoor bestemde diensten.

a

Veilig chatten

Waar moet je op letten bij het chatten.
Geef nooit persoonlijke gegevens als je adres of telefoonnummer aan andere chatters. Je weet namelijk nooit zeker wie de personen met wie je chat precies zijn. Deze personen kunnen je lastig vallen of bedreigen. Wij adviseren je ook om voorzichtig te zijn met je Skype en e-mail aan andere chatters te geven.

Denk na over het plaatsen van een foto.
Door een foto van jezelf te plaatsen krijgen andere chatters een beeld van wie je bent. Dit kan natuurlijk leuk zijn, maar het betekent ook dat jouw foto door iedereen bekeken kan worden. Iemand kan eenvoudig een kopie van jouw foto maken en deze op andere websites plaatsen. Dit maakt het mogelijk dat jouw foto nog steeds ergens op internet staat, ook als jij hem zelf al weer weg hebt gehaald. Als jij nu een foto op internet zet, kan deze foto jaren lang op internet terug te vinden zijn. Hou daar rekening mee.

Een goede manier om rustig te worden voordat je gaat slapen

De simpele methode (aardingsoefening-niet doen als je nog moet deelnemen aan verkeer)

Aarden is bewust van zijn dat we ook contact hebben met de aarde. Soms zijn we met onze aandacht en bewustzijn zo ergens mee bezig dat we dit contact uit het oog verliezen en dan moeten weer terug naar af. Ga rustig op een stoel zitten met beide voeten stevig op de grond. Plaats je handen op je knieen en neem een open houding aan. Zit rechtop zodat de energie goed door je lichaam kan stromen. Doe je ogen dicht en adem rustig door. Richt je aandacht op je ademhaling en adem goed door via je buik en blaas het via de mond goed uit. Ga zo even door. Richt je aandacht op je voeten en voel ze. Voel dat ze zwaar worden, zo zwaar dat ze de grond in zakken. Je bent zo zwaar dat je stevig op de grond staat. Onder je voeten groeien wortels de grond in en je bent nu echt stevig geaard. De energie vanuit de aarde stroomt nu via de wortels door je voeten en benen door je wervelkolom. Via je hoofd stroomt en kruin stroomt deze energie je eigen aura-veld in en vult deze met zijn positieve energie. Je voelt nu dat je geaard bent en opgeladen bent.

Rugzak

  • Ik draag een rugzak elke dag. Een rugzak met ervaringen erin. Een rugzak met tranen en een lach. van het eind tot het begin. Elke dag maak ik hem open. Sommige zijn nieuw,anderen weer oud. Waarbij de tranen over mijn wangen lopen. Maar soms laat het me helemaal koud. Sommige dingen zijn waardeloos. Andere juist erg belangerijk. Soms zit het er een hele poos. Ook vaak is het zo,dat ik ze ontwijk. Telkens als ik die rugzak open maak. Komen er veel herinneringen boven. Soms zo erg dat ik van mijn stuk af raak. Maar ik blijf dan in het goede geloven. Soms zet ik die rugzak op zijn kop. dat moet ,dat hoort erbij. Ik ruim het zo nu en dan eens op. Geschreven door een lotgenoot.